Som vi har tjatat! På hemsidan, via nyhetsbrev och på Facebook.  Ändå var det bara 26 stycken som anmälde sig till höstens röjardag. Döm om vår förvåning när det till slut dök upp 40 stycken! Susanne i köket blev smått nervös över att maten inte skulle räcka, men som vanligt hade hon tagit i med portionerna, så både gulash- och spenatsoppan var goda och mycket av.

Efter frukostfikat så putsades det fönster på både in- och utsida. Det torkades lister och skrubbades toalettgolv och väggarna i duschen blev rena och fina. Ute rensade vi ogräs, plockade in trädgårdsmöbler och vagnar, kantskar gångar och fyllde med nytt grus. Nytt tak kom på plats över en läcka på Peter och Marias lägenhet. Dessutom plockade vi in överflödet av löv i ett enastående samarbete mellan lövkrattare, lövslängare och lövtrampare. Sällan har klubben skådat sådan effektivitet!

Själv bidrog jag och min son William till att sänka medelåldern på tillställningen, men nästa gång ser vi framemot att se fler i våra generationer på röjardagen!

För att göra röjardagarna bättre så vi får fler deltagare, svara på några korta frågor här: https://goo.gl/forms/oArjH0Chi2HC7Hgz2

Tack alla för att ni ställde upp! Ni är underbara och ovärderliga för klubben!

Ps. Tomas Benjaminsson fyller inte 50 år förrän nästa år i september om det var någon som tyckte att jag hade räknat fel i förra inlägget… Grattis Tomas i förskott! 😉

2 Comments

 • Jeff skriver:

  Härligt att se denna goa andan….26 anmälda och det kom 40:-))nice..
  Som jag alltid har sagt när vi väl samlas och tjötar lite så känns det i hela kroppen vilken socialklubb vi har…detta är ett av de få tillfällen jag inte vill missa….jag verkligen saknar detta…att få gøra nått før vår ”pärla”
  Där jag befinner mig nu, är inte riktigt det detsamma som hemma …jag har bett om att få gøra nått, men fått nej till svar….du skall bara koppla av njuta läsa ,vattengympa,spelatennis öva golfsvingen.. men har man nu gjort det øver enmånad vill man..ta i nått annat..så jag fuskar lite.
  Jag rensar lite rabatter , pillar lite här och där när de inte ser mig…
  Bortsett från detta mår vi gøtt….
  //turken/turkan

 • Tomas skriver:

  vill bara tacka för en underbar dag och fantastiska människor /Tomas

Lämna ett svar