Framöver kommer ni få chansen att lära känna klubbens ledning lite bättre. Dem har alla blivit ombedda att svara på några frågor av blandad karaktär. Här har vi Lars:

Lars Renström, ledamot

Hcp: 22,6
Antal år som golfare: Många men med perioder emellan då det tyvärr inte blivit så mycket spelat.
Moderklubb: St Lundby GK men då det begav sig på 80-talet så hette klubben Stannum GK
Största bragd: Golfrelaterat – En eagle på vår collegebana Forest Hills GC i Augusta, USA på hål 6 som är ett par 5-hål när jag pluggade där ett år på 90-talet. Trodde inte mina egna ögon när jag satte inspelet från ca 25-30 meter och det gjorde definitivt inte mina medspelare som stod och diskuterade något och därför missade hela sekvensen. 😊
Hjärtefråga inom styrelsearbetet: Ekonomin samt att utveckla golfklubben på olika plan så att vi blir en ännu attraktivare golfklubb för existerande och nya medlemmar framöver.
Antal år i denna styrelse: Är inne på 4:e året.
Bästa med Stora Lundby GK: Banan. Inget går upp emot att komma ut på banan en varm och stilla sommarkväll när solen belyser banans konturer på sin väg mot horisonten när man står på ettans tee och det enda man hör är surret från insekterna och de närbelägna jordbrukens fläktar och maskiner. Oslagbart!
Morgon-/ mitt-på-dagen-/ kvällsrunda – vad väljer du? Alltid en kvällsrunda men mitt på dagen går också bra.
Favoritklubba: 7:an och numera också lobbwedgen
Favoritslag: Drivern… när den går rakt (och långt)
Vilken tävling/aktivitet vill du lyfta (ex. Damernas torsdgasgolf, Par 3, driving rangen) och varför? Korthålsbanan även om det inte är en direkt aktivitet. Finns inget bättre sätt att träna riktiga inspel och utslag med höga järn samt puttning på, anser jag. Dessutom en riktigt fin korthålsbana som få andra golfklubbar kan erbjuda i Göteborgsområdet.
Dröm fyrboll? Jag själv, en pedagogisk och duktig golfspelare som kan hjälpa en med goda råd under rundan, Annika Sörenstam och varför inte Nick Faldo, Seve Ballesteros eller Jack Nicklaus?
Och i sann jubileumsårsanda: har du något extra kärt minne relaterat till vår GK? Alla goda möten som vi haft under de åren då jag varit medlem i styrelsen och då räknar jag bl a in styrelsemöten, medlemsmötena höst och vår och andra relaterade möten där vi hanterat och diskuterat alla möjliga olika typer av ärenden och där jag fått en chans att träffa många av våra aktiva och engagerade medlemmar.

Lämna ett svar