I morgon bitti klockan 08:00 går startskottet för årets tävlingsvecka här på Stora Lundby GK! Det innebär också att vi öppnar upp för BULLSEYE – tävlingen där du kan vara med och vinna priser, oavsett om du är golfare eller inte! Det fina i kråksången är att hälften av alla våra intäkter på Bullseye under veckan tillfaller våra juniorer och deras verksamhet!

Tidigare idag mötte jag Jeff Sørensen när han tröstlöst satt inne i herrarnas omklädningsrum och numrerade golfbollar – tyvärr glömde jag att ta bildbevis (och fråga mig inte vad jag gjorde där inne…). Han hade bara kommit till nummer 54 så han lär sitta där hela kvällen. 😉

Hur som helst; jag har inte varit på den här klubben tillräckligt länge för att lära känna alla, men jag vet såpass att det finns några riktiga eldsjälar där ute som lägger ner timme efter timme på att rodda runt saker för att vi alla ska trivas och kunna spela golf. Jeff är en av dem.

Med andra ord så blir han – och våra juniorer – alltså jätteglada om du, t ex i samband med din uppvärmning inför de tävlingar du ska spela köper 5, 10 eller 15 bollar. Eller förresten, du får köpa hur många du vill! Tävlingen pågår hela veckan och öppnar innan första starttid på varje tävling. Våra juniorer sitter där ute vid drivingrangen och tar betalt och delar ut bollar så länge folk fortsätter komma.

5 bollar kostar 40 kr och man samlar olika poäng beroende på vilken ring man träffar. Lycka till!

Ps. Du vet väl att du kan bjuda med svärmor, kompisen eller mamma även om de inte spelar golf? Även nybörjare kan träffa mitten!

 

One Comment

 • Jeff skriver:

  Roligt att det är så många som vill prøva sin førmåga på att träffa ”bullseye”
  Vi gør ju detta i ett gått syfte lr..,
  En del går till ”junisarna” ordet kommer från juniorledarna själva.. och en del går till att gøra det mer trivsamt på vår anläggning.
  Keep up the good things..
  //jeff

Lämna ett svar