Vad är väl en golfvecka om inte alldeles underbar…

Vädret var med oss och en hel del bra golf levererades. Vi tackar alla som var med och gjorde veckan till vad den blev…underbar, och tackar framförallt alla som gjort den möjlig bakom kulisserna: kansliet, banarbetarna, tävlingsledare, sponsorer, restaurangen, STORT TACK!

Det blev en hel del pristagare och nedan kan ni se en sammanställning av hela veckan. Fångades du på bild? Se hela bildkavalkaden längre ner.

Golfveckans alla pristagare

Fullständiga resultatlistor hittar du på Min Golf.

Nästa stora tävling är KM 7-8 augusti.

Bilder från Stora Lundby Goes Mallorca 17/7 

 

Pristagarna på Stora Lundby Goes Mallorca och dagens vinnare av närmast hål – Jörgen Alenvret. Samt Dagens tävlingsledare, Agneta Wulf och Elisabeth Fällgren!

Stora Lundby eller Mallorca? Samma temperatur var det i alla fall.

Wendel Golf Challenge 18/7

Pristagarna för dagen.

Kerstin Danielsson tog hem närmast linjen denna dag med bara 42 cm från linjen!! Tävlingsledare var Eva och Bengt Wendel.

         

 

Wendel Golf Challenge i samarbete med Custom Golf Scandinavia kom att bli veckans tävling med flest deltagare. Tack till Peter och Custom Golf för en rolig tävling och fina priser!

 

Jefferson 19/7 

Måndagens tävling var Jefferson och vi hade Jörgen och Christina Alenvret som dagens tävlingsledare! Vinnaren av närmast linjen denna dag var Barbro Sörensen.

   

 

Se del 2 i nästa inlägg, för fler bilder från veckans alla tävlingar!

 

Kommentera

HÖSTMÖTE

22 november

kl. 18.00

Plats: TBA

Anmälan via

Min Golf