För några veckor sedan meddelade Jenny Källberg att hon fått ett nytt jobb och istället kommer att börja i IT-branschen. Det här sved ju naturligtvis eftersom vi som känner Jenny och vet vad som ingår i hennes arbetsuppgifter också vet vad hon åstadkommer på den här klubben. Och det är inte lite.

Samtidigt som i princip hela styrelsen byts ut, slutar alltså även en av våra viktigaste nyckelpersoner. Ett intensivt arbete började med att hitta en lämplig ersättare.

Vi kan nu meddela att vår nya kanslichef blir Rebecca Sørensen! Om det finns någon som inte känner till Rebecca, så kan vi meddela att hon är golfuppfostrad på Stora Lundby. Som en lovande junior åkte hon efter gymnasiet till USA för collegestudier och golfspel och tillbringade fyra år på University of Central Arkansas. Efter college blev det 6 säsonger som proffs varav 3 år med full kategori på Europatouren. På Nordea Tour blev det som bäst ett par tredjeplatser för Rebecca. Just nu har hon handicap +2,0, som bäst har hon haft +2,6.

Kombinerat med det egna spelet har hon tidigare jobbat på Stora Lundby i kansli, reception och shop och hon har också hunnit med en period i styrelsen som ledamot.

Vi är mycket glada för denna pärla och tror att det kommer att bli jättebra framöver.

Rebecca börjar sin anställning i princip omgående för att kunna gå bredvid Jenny till den 11 maj då hon slutar.

Tack Jenny, för allt du gjort för klubben.
Vi kommer att sakna dig!

 

 

3 Comments

 • Jeff skriver:

  Jag har sagt det førut och tåls att sägas igen tack Jenny, det har varit ett nøje att samarbeta med dig.
  Lycka till i din forsatta yrkessamma karriär , vi ses framgent.
  Jag ønskar hela styrelsen lycka till, vi står bakom er.
  Och till Rebecca lycka till med ditt beslut att arbeta på Lundby Gk.
  //jeff

 • henrik skriver:

  Jenny du är grym, lycka till med nya jobbet.

 • Timo Hänninen skriver:

  Vad glatt överraskad man blir när man råkar hamna på hemsidan.
  Välkommen tillbaks Rebecca, jag tyckte att det var synd att vi skulle förlora dig till Partille, så nu är jag desto gladare.
  Jenny tackar och lyckönskar jag face to face.

Lämna ett svar