Hejsan!

Håkan Pihl här.

Vem är jag undrar du kanske nu?
Jo, en 51-årig gift tvåbarnspappa som spelat golf i 30 år. En lång erfaren golfkarriär som tyvärr inte avspeglas i mitt hcp. Förhoppningsvis kommer det bli ändring på det med tanke på att jag kommer spendera mycket tid på golfklubben i drygt ett år.  Ursprungligen kommer jag från Laholm i södra Halland men sedan 2011 bott i Gråbo. Stora Lundby GK har nu varit min hemmaklubb sedan dess!

Vad är Stora Lundby GK för mig?
En klubb där jag alltid känt mig välkommen med fantastisk fin kvalité. Förutom att jag är en glad golfare har mina barn varit aktiva i juniorverksamheten, mitt tidigare företag varit tävlingssponsor känns det nu spännande att få ta del av ytterligare en sida av klubben och ser med spänning framemot att axla rollen med Rebecca är föräldraledig.

Jag kommer att börja den 27 september i vad jag vill tro ett högt tempo från start och om vi inte ses förr hoppas jag vi får en chans att hälsa den 22 november på årets Höstmöte!

Hälsningar,
Håkan

One Comment

  • Jeff skriver:

    Välkommen Håkan, jag känner dig sen tidigare och vet att du kommer att göra ett gott intryck där du kommer att verka 👍.
    Vi ses framgent, ha det gott Håkan.
    // jeff

Lämna ett svar