Lördag. Golfveckans sista tävling. Tack och lov! Jag tror att jag hade kreverat av fler referat och bilder på golfspelande människor. 😉 😉 Om det blir en aning tyst på hemsidan efter det här – oroa er inte – det är bara jag som tagit semester! (Dessutom lovade Henrik Bäckevall att han inte skulle höra av sig med nyheter att publicera om våra juniorer förrän tidigast nästa helg.)

Målarslaget då – denna storstilade tävling: 
Avslutningen på golfveckan bjöd på fantastiskt väder, bra sällskap (för det hade ni väl?) och mindre bra slag. Living on the Edge, som Rebecca Sørensen sa, när jag gång på gång lyckades lägga mig precis intill ett vattenhinder – eller varför inte rätt i? Johan Behmer tyckte bestämt att jag skulle börja använda min träfemma som en wedge och jag kontrade snabbt med att om han inte är snäll så skriver jag ut hans riktiga ålder (50) på hemsidan…

Rebecca slog en boll upp i himlen på 7:an (enligt henne själv – men egentligen var den jättelång), och lyckades knipa dagens pris för längsta drive. Bildbevis ovan.

Philip Tapper knep priset för närmast hål. Grattis! I övrigt verkar 71 slag vara den magiska siffran idag!

I A-klassen hittar vi följande resultat:
1. Michael Noreen, 71 slag SHCP
2. Jeff Sørensen, 71 slag SHCP
3. Bengt Manhage, 71 slag SHCP
4. Leif Lövgren, 71 slag SHCP
5. Jörgen Alenvret, 71 slag
6. Stefan Mälming, 72 slag SHCP
7. Rolf Nordgren, 72 slag
8. Johan Behmer, 74 slag SHCP

I B-klassen hittar vi följande resultat:
1. Bernt Erik Brenden, 71 slag SHCP
2. Christer Dahlberg, 71 slag
3. Kjell-Åke Rönnberg, 72 slag SHCP
4. Johan Olsson, 72 slag SHCP
5. Yinggang Li, 72 slag SHCP
6. Hans Andersson, 72 slag
7. Annika Lysell, 73 slag
8. Timo Hänninen, 74 slag

Som avslutning på golfveckan bjuder vi idag på ett ”litet” galleri.

SPONSORER
Prisbordet till dagens tävling stod Skoglund & Björnsson Måleri AB för. Ni vet vart ni ska vända er när huset ska målas om!

Vi har kört Bullseye under veckan. Det är en hel del pengar som samlats in till klubben och våra juniorer. Jeff kommer att sammanställa listan med de exakta beloppen, men tack vare att Anders Wendel satsade hårt sista dagen, genom att köpa lite extra bollar – så blev han också totalvinnare av Bullseye! Grattis Anders!

Tack också alla som köpt lotter till våra smörgåstårtor! Ni vet väl att ni kan beställa smörgåstårtor och liknande i restaurangen?

 

Tack för att ni var med och spelade! Vi syns där ute på banan!

 

 

Lämna ett svar