Målarslaget! Denna avslutningstävling. Nu är det två år sedan jag föreslog för Joakim att vi kanske skulle lägga tävlingen på sista lördagen och avsluta med en fest, istället för att börja veckan med fest och ha Målarslaget på onsdagen som det alltid varit tidigare. Och vilket lyckat koncept vi har! Först en fantastiskt rolig tävling med en av våra största sponsorer – tack Skoglund & Björnsson Måleri AB och därefter party – och vilket party det var! Mer om detta i nästa inlägg.

Sponsorn själv hälsar att han är grymt nöjd med dagen och alla härliga människor som hjälpte till att göra både den och kvällen till något alldeles extra. Ingen nämnd, ingen glömd – bara en massa kärlek till er alla!

Och så mycket priser sedan! Inred i Lerum var med och bidrog till prisbordet, men det lottades även ut fruktkorgar från Gråbo Frukt & Bär och smörgåstårta från restaurangen. Ni har väl tänkt på att ni kan beställa catering i vår restaurang? SÅ GOTT! Läs mer under fliken Golfkrog ovan. Och våra ideella hjältar Bosse och Christina då? De har verkligen gjort ett fantastiskt jobb hela veckan. För att inte tala om hela året. Varje dag sliter de ideellt i restaurangen. Glöm inte att tacka dem nästa gång du är där.

Här är dagens toppresultat:

A-klass

B-klass

 

 

 

 

Lämna ett svar