Stora Lundby GK ligger i Gråbo, Lerums kommun, utmed väg 190 och är en familjär klubb med knappt 700 medlemmar. Klubben har 2 stycken helårsanställda, banchef och kanslichef, samt ca 10 säsongsanställda som kommer in under sommarhalvåret på banan såväl som i reception.

På grund av föräldraledighet söker vi nu dig som vill arbeta hos oss som kanslist. Detta är en bred tjänst som omfattar både rent administrativa arbetsuppgifter som leverantörsfakturor, fakturering av våra medlemskap, dagsrapporter men även en del där man möter och servar våra medlemmar och gäster, både i det mänskliga mötet eller per mail och telefon. En del av arbetet sker i samarbete med vår styrelse där grunden för all verksamhet styrs. Även samarbete med aktiva kommittéer i planering och genomförande av våra olika aktiviteter, som t ex tävlingar är en stor del av arbetet. Arbetet sker i huvudsak kontorstid men planerad kvälls- och helgarbete förekommer. Kanslisten ansvarar även för driften av vår reception samt schemaläggning av dess personal. Du som söker den här tjänsten bör vara flexibel eftersom den rymmer mycket som inte kan specificeras i en befattningsbeskrivning.

Viktiga kvalifikationer

Erfarenhet av arbete med eget ansvar är ett krav. Det är starkt meriterande att ha kunskap i GIT – Golfens Egna IT-system. God datorvana och kunskap i Google Workspace (tidigare G Suite med Google Docs, Numbers etc) är också önskvärt. Om du har förståelse för eller helhetsbild av hur det är att driva en verksamhet, speciellt företagsekonomi, är detta meriterande. Kunskap kring wordpress, mailchimp och sociala medier är ett plus eftersom vi kommunicerar mycket med våra medlemmar i dessa medier.

  • GIT (Golfens IT-system)
  • Automatisera Mera
  • Google workspace
  • Fortnox bokföringssystem

Personliga egenskaper

Du bör ha diplomatiska och serviceinriktade egenskaper och du trivs med ordning och reda. Du är bra på att kommunicera samtidigt som du är mycket självständig. Du vill vara spindeln i nätet och hålla i trådarna.

Tjänsten är ett vikariat på 100% med start i oktober och sträcker sig hela 2022, med möjlighet till förlängning.

Vi arbetar med rekryteringen löpande. Därför vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt. Mer information om klubben hittar du på www.storalundbygk.se

Välkommen med din ansökan med löneanspråk, kort personligt brev samt CV till kanslichef@storalundbygk.se. Ansökan sker löpande. Har du frågor och vill veta mer, kan du kontakta vår kanslichef Rebecca Sörensen på kanslichef@storalundbygk.se eller klubbens ordförande Nicklas Raask på ordf@storalundbygk.se.

Förmåner:

Förutom en fast månadslön så ingår också fritt spel på Stora Lundby Golfklubb, både på Stora banan såväl som korthålsbanan.

 

#ledigajobb #jobb #kanslist #kansli #administration #golf #svenskgolf #gaf #storalundbygk

Lämna ett svar