DamernaGolfNyheterTävlingar

Klubbmästerskap 2022

By 28 augusti, 2022 No Comments

Klubbmästerskap 2022

Årets KM är avgjort och vi har korat vinnare i kategorierna Herr, Dam, Pojkjunior, D60, H22, H40, H50, H60, H75, Netto Dam, Netto Herr.

Augusti har bjudit på regn i stora mängder vid några tillfällen men mest har dagarna varit varma och soliga, därför kändes det en aning snopet när väderprognosen sa regn, regn, regn, åska och blixtrar hela helgen. Men vilken tur vi hade! Lördagen var varm, solig och helt vindstilla. Många spelade bra och på resultattavlan fann flera röd och gröna siffror!

Även för söndagen såg prognosen ut att bättra på sig men att förvänta var ändå regn. Lågtrycket höll sig borta och rundade oss vid sidan istället var vinden den största faktorn att ta hänsyn till.

Inget regn men en tuff söndag-på-km-bana och vi har Lundby i sitt esse. Kul! Extra roligt var att det trots tuffare förhållanden fanns flera röda och gröna siffror på resultattavlan!

Tack till banpersonalen som jobbat hårt för att leverera en bana i fint skick. Tack till kansliet för roddandet med lottning och annat fix och trix. Tack till Kerstin som alltid startar iväg deltagarna med säker hand. Tack alla som tycker det är roligt med KM och antar utmaningen: att spela mot sig själv.

Grattis till samtliga vinnare!

Herr – Markus Blomberg

Dam – Rebecca Sörensen

Pojkjunior – Gustav Bäckevall

D60 – Bitte Wendel

H22 – Marcus Blomberg

H40 – Johan Ekdahl

H50 – Stefan Mälming

H60 – Göran Sahlén

H75 – Inge Nilsson

Netto Herr – Håkan Pihl

Netto Dam – Bitte Wendel

Herr, H22DamPojkjuniorH40H60

Netto Herr

D60, Netto Dam

Dam & Herr

Saknas på bild gör H50 och H75.