GolfNyheter

Kansli & Simulatorgolf med anledning av Coronapandemin

By 19 november, 2020 No Comments

Kansli

För att undvika fysisk kontakt i största möjliga mån ber vi dig att i första hand mejla ditt ärende till info@storalundbygk.se, det går också bra att ringa till 0302-44200, telefontid vardagar 10.00-14.00.

Medlemsfrågor: Gäller din fråga medlemskap för 2021 mejlar du till Kanslichef.

Simulatorverksamhet

Simulatorn kommer fortsatt att vara öppen men vi vill poängtera att det är av yttersta vikt att alla tar ett eget ansvar! Vid minsta symptom – stanna hemma!

Handtag till entré-, toalett- och receptionsdörrar spritas vid flertalet tillfällen under dagen. Det finns handsprit att tillgå och är placerade vid strategiska platser. I övrigt gäller följande för simulatorverksamheten:

• Max 3 spelande personer per timma. Vi rekommenderar att spela två och två.
  • Håll god handhygien genom att tvätta händerna med tvål och vatten innan du börjar spela. Handsprit finns även vid simulatorn på flera ställen.
  • Bord, stolar och mus torkas av med handsprit mellan varje spel.
  • Dörren är alltid stängd när spel pågår. De som står på tur får alltid vänta utanför fram tills dess att de andra har gått och rengöring är gjord inne i simulatorn.