Jefferson! Vad är det för namn på en golftävling egentligen? 9 hål singelspel och 18 hål foursome. Eller tvärtom. VEM har kommit på det?

Vi googlar: Jefferson Golf Course i USA – kan det ha med saken att göra? Nej. Troligen inte. En turnering i Virginia i USA då? Kanske inte det heller. Eller så är den helt enkelt bara döpt efter personen som kom på spelformen. *funderar*
Vi kanske ska fråga…. Jeff?

Hur som helst – till saken:

A-klassens resultat i denna digra tävling blev följande:
1. Pia Rundlöv och Jonas Pettersson, 145,5
2. Per och Kristoffer Aronsson, 146,5
3. Linda och Mike Noreen, 147,5

Tätt så in i vassen (ruffen).

I B-klassen hittar vi:
1. Susanne Hernvall och Mathias Samuelsson, 148,5
2. Tomas och Patrik Benjaminsson, 153
2. Bo och Kerstin Örnemark, 154

Närmast hål:
Gustav Bäckevall. En dryg meter. (1.09 trodde någon som trodde sig veta.)

Bilderna i detta inlägg är fotograferade av Erica Alenvret. Tack Erica!

SPONSORER
Prisbordet till dagens tävling stod Elkedjan i Gråbo och LM’s Maskinuthyrning för. Bonum sponsrade närmast hål tävlingen. Tack våra sponsorer – vad vore vi utan er?

DU KAN FORTSÄTTA VINNA
Idag fortsätter tävlingarna och glöm inte att vi lottar ut en smörgåstårta i restaurangen. Idag köpte ni för dåligt med lotter, så vi tar nya tag i morgon tisdag! Lotterna kostar bara 10 kr och lottdragning sker i samband med dagens prisutdelning. Grattis till Christer Andersson som vann igår och som slapp laga middag!

Dessutom kör vi BULLSEYE – tävlingen på vår driving range där du kan vara med och vinna, oavsett om du är golfare eller inte! Det fina i kråksången är att hälften av alla våra intäkter på Bullseye under veckan tillfaller våra juniorer och deras verksamhet! 5 bollar kostar 40 kr och man samlar olika poäng beroende på vilken ring man träffar. Du kan köpa hur många bollar du vill. Lycka till!

Ps. Du vet väl att du kan bjuda med svärmor, kompisen eller mamma även om de inte spelar golf? Även nybörjare kan träffa mitten!

 

One Comment

  • Jefferson skriver:

    Jag gillar dina fundering øver vem som kom på denna tävling…”jefferson”🏌😀
    //jeff

Kommentera

HÖSTMÖTE

22 november

kl. 18.00

Plats: TBA

Anmälan via

Min Golf