Blow me away, jag tror jag är blåst – bollen är gone with the wind!!

Man vet att det blåser på banan när ”folk” ska slå i motsatt riktning mer än en gång. Som på trean t ex, och man istället landar på 2:an. Eller när man landar på 7:e när man egentligen vill vara på 15:e (fast det går att nå in på två slag ändå).

En annan grej som gör att man vet att det blåser är när man får hela bagen fylld av klippt ruff, för att provsvingen 15 meter bort delade med sig lite. Bildbevis ovan. Men vi fick mycket beröm av våra medspelare från Lysegårdens GK. ”Otroligt trevlig bana och väldigt fin kvalitet!” Det var roligt att höra!

Och så vill jag säga att det var synd att närmast hål var på hål 10 och inte från 134 meter på hål 14. Ytterligare ett bildbevis nedan (ja, det är min boll). Nu är ju inte det här en enmanshow så jag ska sluta pladdra och istället redovisa vinnarna för Innesvingen Masters som gick av stapeln denna mycket fina, men blåsiga torsdag. De gjorde ett FANTASTISKT resultat!

Resultatet blev följande:
1. Andersson / Porseman, 47 poäng – vann resan till Spanien!!
2. Källgren / Källgren, snubblade på mållinjen med ett sämre SPHC – också 47 poäng!
3. Nordén / Blomholt (Bryttsätter GK / Lysegårdens GK), 46 poäng.
4. Mälming / Sahlén, 45 poäng SPHC.
5. Nilsson / Darrell (Öijared GK / St Lundby GK), 45 poäng.
6. Li / Li (Sisjö GK / Torrekulla GK), 48 poäng.
7. Lindqvist / Niklasson (Mölndals GK), 43 poäng SPHC.
8. Bengtsson / Bengtsson (Lysegårdens GK), 43 poäng SPHC.
9. Pulkkinen / Svensson (Ale GK), 43 poäng.
10. Aronsson / Aronsson, 42 poäng SPHC.

Närmast hål:
Magnus Luttropp, 32 cm.

Längsta drive:
Johan Wester, jätte-jättelångt! (ca 290-300 m)

SPONSORER
Prisbordet till dagens tävling stod Innesvingen för.

 

DU KAN FORTSÄTTA VINNA
Tävlingarna fortsätter och glöm inte att vi lottar ut en smörgåstårta i restaurangen. Lotterna kostar bara 10 kr och lottdragning sker i samband med dagens prisutdelning.

Dessutom kör vi BULL’S EYE – tävlingen på vår driving range där du kan vara med och vinna, oavsett om du är golfare eller inte! Det fina i kråksången är att hälften av alla våra intäkter på Bull’s Eye under veckan tillfaller våra juniorer och deras verksamhet! 5 bollar kostar 40 kr och man samlar olika poäng beroende på vilken ring man träffar. Du kan köpa hur många bollar du vill. Lycka till!

Idag vann Petri Ryynänen och Linda Behmer-Noreen! Imorgon nytt försök!

Ps. Du vet väl att du kan bjuda med svärmor, kompisen eller mamma även om de inte spelar golf? Även nybörjare kan träffa mitten!

 

2 Comments

 • Jeff skriver:

  Roligt att høra våra gäster gillar vår bana vi kan sträcka på oss och bara LE den är ju fanstastisk….vilka härliga bilder vi får ta del av.
  Ja blåsten, är ju en del av vår bankaraktär…svinga lugnare hør man från de som kan…när man har motvind!!!
  ”Svårt när det känns som en vägg framførallt en…kroppen säger nått och hjärnan lever sitt eget liv just då” lr tvärtom!!!:-))

  BULLS- EYE närmar sig sitt slut 2 tillfällen kvar… Idag par 3 och Målarslaget lørdag.
  Lørdag korar vi veckans totalsegare med sina totalpoäng, så häng på de sista dgr det kan bli DU som går hem som toltalsegrare i BULLS-EYE .

Lämna ett svar