När bytte du däck på bilen senast?

Okej då, konsekvenserna av att köra med blankslitna vinterdäck är större, men att spela med slitna golfgrepp är minst sagt onödigt.

Som tur är har du alla möjligheter att få justerat precis allt som en golfverkstad kan erbjuda.

Wendel Golf Academy har en Loft & Lie maskin!

Tack vare det så kan Peter justera och luta klubbladet så det passar din personliga vinkel. Allting lutar, även jorden mot solen. Frågan är bara om du vill ha vinter eller sommar på dina klubbor.

Skaftet är motorn i klubban!

Visst känns det onödigt att köra på ettans växel på motorvägen? Eller kan det vara så att ett och annat aggressionsutbrott (!) framtvingar ett skaftbyte på dina klubbor? Oavsett anledning så kan Peter i golfverkstaden byta, kapa och (till skillnad från frisören) även förlänga dina skaft.

Pure Grips

Pure Grips är ett grepp som består av 100% gummi och håller mycket hög kvalitet! Det har en otrolig klibbighet vilket gör att du får bra fäste på klubban (=bättre score, men det förstod du säkert själv).

Greppet monteras med tryckluft vilket gör att du omgående kan spela med klubban. Fördelen med att det monteras med tryckluft gör att du kan prova ut rätt storlek som du ska ha på greppet.

För greppbyte eller service av dina klubbor kontakta:
Peter Wendel 0704-395459 alt. peter@wendelgolf.se