Längtar du efter plusgrader, sol och spel på gröna fina banor? Då kanske detta kan vara något för dig!

Hej golfvänner,

Med kort varsel har Kerstin och jag blivit tvungna att ställa in en bokad golfresa till Alvor i centrala Algarve vid Atlantkusten.

Under tiden 6 mars – 5 april har vi bokat en fullt utrustad tvårumslägenhet och hyrbil och vi har dessutom 15 greenfeevouchers var att använda för spel på 13 olika golfbanor av hög klass.

Vi erbjuder nu en eller två personer att åka till Alvor under hela eller delar av tiden till en kostnad av 3 000 kr per vecka för en person och 4 000 kr per vecka för två personer. Om flera personer anmäler intresse får den förtur som väljer längst tid för sin vistelse. Vi tror inte att någon vill resa för kortare tid än en vecka men det är helt ok att välja det antal dagar som passar. Vistelsen måste inte påbörjas den 6 mars utan när som helst under nämnda tid.

PT Golf heter företaget, som arrangerar dessa resor, och på plats i Alvor finns golfvärdar och i bostadsområdet bor andra golfare. Man har gångavstånd, 10 minuter, till Alvors centrum och ytterligare 5 minuter till de långa sandstränderna.

Man flyger lämpligen från Landvetter till Faro där hyrbilen hämtas ut. Från Faro till Alvor är det ca 7 mil.

Vi nås på telefon 0705-87 00 22 för ytterligare information.

Med vänlig hälsning

Kerstin o Ralf Danielsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar