DAGS FÖR FEST! Missade du årets avslutningsfest på golfveckan? Aj då. Då missade du dessvärre något RIKTIGT, riktigt roligt. Men var inte orolig – en ny chans dyker upp nästa år!

Förutom att det serverades en god grilltallrik av fantastiska (ideella) köket så bjöds det på ett litet tal från ordförande Peter Jobark. Vi har fått mycket beröm ifrån både H60 Touren och Golfresan on Tour som båda är överväldigade över vårt mottagande och engagemang. De har aldrig varit med om något liknande!

Peter passade även på att tacka alla som har betalt in extradebiteringen samt den skara som bidragit med flera tusen kronor extra i frivilliga bidrag. Det är klubbglädje det! Framtiden ser nu betydligt ljusare ut och styrelsen kommer att återkomma längre fram med en mer information om den ekonomiska prognosen. Han avslutade talet med att köra lite ”We are the champions” av berömda Queen, vilket fick alla att stå upp och sjunga med.

Därefter var det dags för den ”riktiga” festen, med dans som sig bör – och det var många av deltagarna som stannade länge och handlade friskt (och måttligt) i baren. Det tackar vi för! Undertecknad satte ihop en liten film som sammanställde golfveckan på ett ganska bra sätt. Tyvärr fick den tas bort från internet.

På återseende nästa år hälsar,

Anna

 

 

 

 

One Comment

 • Jeff skriver:

  Instämmer med inlägget ett fantastiskt slut på vår ”golfvecka” vilken väder vi fick…
  ☀️nästan alla dgr.
  Tävlingsledning tackar alla, ni alla gjorde så att detta blev en grym vecka 👏👏.
  Ha en fortsatt fin sommar ”see you out there”
  // Lasse/Jeff

Lämna ett svar