Stora Banan: öppen
Korthålsbanan: öppen
Driving range: öppen
Övningsgreener: öppna

Att en höst regnar bort det har hänt förr men att en vår försvinner i vad som känns som ett ständigt urkramad trasa från ovan, det kan åtminstone inte jag minnas under mitt 35-åriga liv.

Starten för golfsverige blev inte riktigt vad vi alla drömde om efter ett riktigt lyckat 2020 men trots stängd bana under perioder, högt eftersatt bana som resulterat i reducerad greenfee så visar siffrorna ändå sig vara betydligt bättre än vad vi kunnat tro!

Klubbkänslan och viljan att hjälpa till på klubben har varit än högre än tidigare. Vi har haft punktinsatser där vi bl.a. gjort ordning driving rangens nät, klippt träd och buskage, målat klubbhus för att bara nämna några. När vädret hindrade banarbetarna från att komma ut med maskiner på banan anmälde sig flertalet frivilliga att klippa semiruff, kratta bunkrar, klippa fairways m.m. För när värmen äntligen kom, ja då sa det pang och gräset växte som aldrig förr. Gemensamt började det hårda arbetet för både personal och ideella att ta fart. Det har gått sakta men säkert framåt och idag kan vi ta ett andetag och glädjande säga att vi har en bana värt namnet. Varmt välkommen att spela på Stora Lundby GK!

 

/Rebecca Sörensen, kanslichef STLGK

Lämna ett svar