PLUSKLUBBSUTMANINGEN 2018

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till vår Plusklubbsutmaning 2018. Anmälan öppnar 1 april. Förra året var enligt många deltagare en succé så i år hoppas vi på ett fullt startfält dvs 80 par. Missa inte möjligheten utan ”häng på låset” för att säkra en plats i årets upplaga.

Som vi tidigare meddelat spelar vi liksom förra året en  partävling med fyra deltävlingar, en på varje bana. Tävlingsformen i år blir en greensome, en Irish greensome, en fyrboll bästboll och en 6+6+6, dvs en tävling med tre olika spelformer under samma runda.

Vi startar med en Irish Greensome på Lerjedalen söndag den 27 maj. Därefter spelar vi en bästboll lördag 2 juni på Ale och fortsätter vi med 6+6+6 lördagen den 9 juni på Torslanda. Lördag den 16 juni avslutar vi med greensome på Stora Lundby med gemensam måltid och prisutdelning. Dom tre bästa tävlingarna räknas i det sammanlagda resultatet. Prisutdelning för dom första två deltävlingarna kommer att hållas efter andra tävlingen på Ale som liksom avslutningen kommer att ha en gemensam starttid, dvs shotgun.

Anmälning sker via golf.se – Anmälan är bindande
Tävlingen finns upplagd på Torslanda GK.

Anmälningsavgiften betalas vid anmälan via golf.se . Tävlingsgreenfee erläggs på plats till respektive klubb.

Hela paketet kostar 550 kr per person (1100 per par), vilket även inkluderar förtäring i samband med den avslutande tävlingen på Stora Lundby. För icke Plusmedlemmar tillkommer en tävlingsgreenfee på 150 kr per person och tävling, men det är ju en mycket dålig affär, så anmäl dig genast som plusmedlem för bara 300 kr. Hela tävlingsavgiften går till priser och förtäring.

Halva prissumman går till den sammanlagda tävlingen och hälften går till deltävlingarna. Liksom förra året kommer vi att ha närmast hål priser, där det kostar 50 kronor att vara med på samtliga (betalas i samband med första tävlingen). Pengarna går oavkortat till Läkare utan Gränser.

Arrangörer är resp tävlingskommitté i våra fyra klubbar tillsammans.

Vi ser fram mot årets upplaga!

TK Ale,  TK Lerjedalen,  TK St Lundby,  TK Torslanda

Lämna ett svar