Zzzzzzz……nark! Oj förlåt. Jag somnade visst. Nog för att jag trodde att en Texas Scramble skulle ta tid, men att behöva vänta redan på hål nummer 1 var en överraskning! 5,5 timmar var vi ute och bättrade på solbrännan och siktade på att göra birdie efter birdie. Sikta skjuter dock ingen birdie (om det var någon som hängde med) så det blev mest par, men det var rackarns trevligt ändå att få två chanser på varje slag. Dessutom hade jag förmånen att få spela med vinnarna i A-klassen, vinnaren av närmast hål och banans boss. Ingen av dem är jag.

A-klassens resultat blev följande:
1. Rosenlöf / Rosenlöf, 59
2. Forsberg / Nilhag, 60,1 SHCP
3. Alenvret / Alenvret, 60,1
4. Stjernfeldt / Sahlén, 60,6
5. Calvert / Hänninen, 61,6
6. Mälming / Behmer-Noreen, 62,1 SHCP

I B-klassen hittar vi:
1. Källviks / Björk, 62,4
2. Sanvincenti / Hernvall, 63,7
3. Jacobson / Jacobson, 64,5
4. Nilsson / Östlund, 65,3 SHCP
5. Thorsson / Thorsson, 65,3
6. Källgren / Källgren, 65,7

Närmast hål:
Claes Rosenlöf på 1.95 m. Men Börge Helgeson var inte långt efter kan jag intyga! (Vi satte inte birdieputten ändå.)

 

SPONSORER
Prisbordet till dagens tävling stod Caparol för i samarbete med InredBonum sponsrade närmast hål tävlingen. Tack våra sponsorer – vad vore vi utan er?

DU KAN FORTSÄTTA VINNA
Tävlingarna fortsätter och glöm inte att vi lottar ut en smörgåstårta i restaurangen. Lotterna kostar bara 10 kr och lottdragning sker i samband med dagens prisutdelning. Grattis till Marita Svensson som vann idag och som kunde bjuda på finmiddag!

Dessutom kör vi BULL’S EYE – tävlingen på vår driving range där du kan vara med och vinna, oavsett om du är golfare eller inte! Det fina i kråksången är att hälften av alla våra intäkter på Bull’s Eye under veckan tillfaller våra juniorer och deras verksamhet! 5 bollar kostar 40 kr och man samlar olika poäng beroende på vilken ring man träffar. Du kan köpa hur många bollar du vill. Lycka till!

Idag vann Björn Dahlöf och Jeff Sørensen på 6 poäng vardera! Imorgon nytt försök!

Ps. Du vet väl att du kan bjuda med svärmor, kompisen eller mamma även om de inte spelar golf? Även nybörjare kan träffa mitten!

 

Lämna ett svar