Junisarna gjorde det, igen!

I torsdags var det dags för Göteborgs Golf Cup 2021. En Cup där Stora Lundby GKs juniorer skärdat många fina framgångar genom åren, inte minst med två cupsegrar 2013 och 2018. I år medverkade 38 st lag ifrån när och fjärran inom Sveriges gränser. Lagen skulle göra upp om den fantastiskt stora (!) bucklan genom matchspel över 9 hål med tre lag i varje grupp.

Gruppspelet ägde rum på Lerjedalens GK samt på Sjögärde GK under torsdag och fredag. Efter avklarat gruppspel slutade STLGK på 1a plats. På lördagen spelades 16-delsfinal och 8-delsfinal på Lycke GK. Efter bra spel även där stod det klart att STLGK var vidare för finalspel på Albatross GK på söndag.

På finaldagens morgon spelades först kvartsfinal mot Marks GK och genom vinst där tog oss vidare till semifinal mot Uppsala GK. Fortsatt bra spel från STLGKs sida och vi blev klara för final. Väl i finalen stod Partille GK för motståndet och det blev en riktig nagelbitare med särputtning! När den avgörande putten på ca 1 m rullade i stod det klart att Stora Lundby GKs juniorer gjort det igen!!

STORT grattis till alla som var med, juniorer, ledare, tränare och supportrar!

Laget bestod av:
Gustav Bäckevall
Lina Bäckevall
Malin Bolander
Leo Cederlund
Joel Björk
Oliver Tapper
Marcus Alenvret
Carl Uddegren
Petri Ryynänen (ledare)
Peter Wendel (tränare)

Läs mer om cupens alla resultat HÄR.

One Comment

  • Jeff skriver:

    Stora Lundbys juniorer är grymma vi som tillhör Stora Lundby Gk gläds med er, ni är riktiga ambassadörer för Lundby Gk och idrotten golfen vi är stolta över er prestation.

    EN STOR ELOGE TILL LEDARE ,PRO och TÄVLINGSORGANISATIONEN…
    🙏🙏👍👍

Lämna ett svar