Kommer du ihåg hur det var att vara ny?

Alla kan vi nog sätta oss in i hur det är att vara ny i en grupp, skolklass eller förening. Nya golfare står inte bara inför att lära sig det nya spelet – de behöver även komma in i gänget.

Som tur är så har Stora Lundby Golfklubb något som en del andra golfklubbar saknar – en fantastisk gemenskap. En familjekänsla. Nu vill vi att du hjälper till att förvalta den!

Vill du vara fadder?

Varje ny medlem som har gått en nybörjarkurs ska ha möjlighet att snabbt och enkelt komma in i klubben, både in i gemenskapen och ut på banan.

Vi behöver dig!

Att vara fadder innebär inte att du ska avsätta en viss tid inbokad i din kalender varje vecka. Inte då!

Däremot så innebär det att du blir en kontaktperson, en väg in i klubben, någon man kan ringa när man vill spela eller har frågor om golf eller Stora Lundby Golfklubb.

Torsdagsklubben då?

Vi har under de senaste åren kämpat med att hålla torsdagsklubben levande. Det har varit svårt att samla både ideella hjältar och klubbens nykomlingar till en och samma plats och tid samtidigt. Vi hoppas att det här nya greppet öppnar upp för nya möten på klubben, på ett mer lättsamt sätt, som passar bättre in i folks vardag.

Vi behöver ta hand om våra nya golfare, så att de stannar i klubben och tillför både energi och ekonomi.

 

Jag fattar vinken och anmäler mig direkt via mail!

 

 

Lämna ett svar