I styrelsen tänker vi så det knakar på aktiviteter att utföra för att få klubbens ekonomi att bli ännu bättre. Fler medlemmar, naturligtvis. Men det kanske även finns andra saker vi kan göra för att öka intäkterna?

Döm om min förvåning när det visade sig att vi hade schampo, balsam och hårwax i förrådet! Nu har du alltså chansen att göra ett jätteklipp!

Erbjudandet lyder:
1 produkt av valfri sort kostar 75 kr. Köp 2 för 100 kr eller 3 för 120 kr! Kombinera fritt!

Ps. Jonas Claesson hävdar att vaxet är det bästa han någonsin provat.

Hårvårdsprodukterna finns i receptionen och väntar på att få ta hand om dig och din familjs hår. Och har du några andra briljanta idéer på vad vi kan sälja, så hör av dig!

Skynda att fynda!

Ps. När du ändå är i receptionen och spenderar pengar, så rekommenderar vi även ett köp av 2016-2017 års juniorbrickor. Eftersom säsongerna går mot sitt slut så säljer vi nu ut dem för 50 kr (ord 300 kr) och hela summan går till våra juniorer!!