Välkommen till Stora Lundby Bed & Breakfast!

Har vi sagt att den nya styrelsen sjuder av inspiration? Förutom att vi just nu gallrar bland träd, för att klubbhuset ska synas bättre från vägen, så ser vi över dräneringen utanför annexet och tänker snygga till klubbhuset lite här och där efter de ekonomiska möjligheter som finns. Vi tänker fylla på med grus på vägen, laga asfalten på parkeringen och gräva lite i våra bunkrar. För att inte tala om träningsområdet – där kommer det hända mycket framöver. Stay tuned!

Många av de projekt som nu drar igång finansieras helt eller delvis av sponsorintäkter. Det råder ingen brist på idéer och genomförandekraft.

Häromdagen, t ex, kom Jonas Claesson på att vi skulle kunna göra om den lilla tävlingsexpeditionen (som aldrig används?) intill kiosken ute vid 1:an till ett Bed & Breakfast. Tänk dig själv – ni checkar in vid lunch, får tillgång till ett rum med sovplats, kylskåp med lite skumpa eller valfri dryck, och utsikt – inte bara mot, utan faktiskt direkt på – första tee. I boendet ingår naturligtvis spel på banan.

Sippa lite kaffe på uteplatsen, eller grilla en god köttbit medan ni hånskrattar åt alla utslag i vattenhindret på första hålet. Bjud in trötta atleter från 18:e på lite ”after-golf” i stugan. Möjligheterna är oändliga.
Styrelsen var helt eniga till förslaget: KÖR! BARA KÖÖÖÖÖR!

Nu har det rivits. Och målats. Och lagts golv. Snart byggs det uteplats med hjälp av #OptimeraBygghandelFörProffs och sedan är det färdigt att flytta in. Och allt går med en RASANDE fart! Vi undrar: Är han hemma någonting alls?

Visst är han händig vår Jonas så säg? Rebecca Sørensen och Christina Claesson måste vara bra stolta… Det är i varje fall vi i styrelsen!

Heja dig Jonas!

Och heja alla andra som just nu drar mer än ett strå till stacken. Vi är oerhört tacksamma för alla ideella krafter som finns! Ni behövs!

#storalundbygk #golf #bedandbreakfast #golfbana #svenskagolfbanor #svenskgolf #styrelsebeslut #inspiration #gråbo #lerum #vardagslyx #sgf #ggf #golfnyttan

• Jeff skriver:

”Jäklar” vilket drag det är på Lundby Golfklubb.
    Detta känns rätt in i ”hjärteroten” säger en trogen Lundby lirare..
    Lundby golfklubb är klubben som man skall hänga numer….:-))
    // jeff