Välkommen på familjegolf på söndag!

Midsommarafton och midsommardagen håller reception, shop och restaurang stängd för lite välförtjänt vila, men vi är tillbaka med dunder och brak redan på söndag den 25 juni! Då bjuder vi nämligen in alla familjer till midsommargolf på korthålsbanan!

Ta med vänner, släktingar, arbetskamrater och deras barn! På söndag spelar nämligen barn helt gratis på vår fina korthålsbana i sällskap av betalande vuxen. Dessutom står det Tacobuffé på menyn i restaurangen – och vem gillar inte det? Speciellt efter tretton sillar och femton lådor jordgubbar…

För att locka hit er lite extra just på söndag, så bjuder vi alla barn på tacobuffé om de kommer i sällskap med en betalande vuxen! *

Har ni inga klubbor? Inga problem. Ring till oss på 0302-442 00 och boka så kan vi låna ut till er. **

Visste du förresten att vår korthålsbana är av outstanding kvalitet? Det är vår medarbetare Fredrik Svedehag som vurmar lite extra för den och verkligen lägger ner själ och hjärta på att den ska vara i perfekt skick.

Igår visade han mig sitt utförliga noteringsblock där han för noggrann statistik för att greenerna inte ska vara något annat än fantastiska (ja, de är bättre än på stora banan). Och då pratar vi om på riktig detaljnivå! De klipps och vältas och fuktmäts och vältas igen. Och så där håller det på! Dessutom går han och trimmar bunkerkanterna på fritiden. Mer om korthålsbanan i ett eget inlägg lite senare.

Tack så länge Fredrik, du gör ett fantastiskt jobb!

Glad Midsommar till er alla!

* Ett barn upp till 12 år äter gratis i sällskap av en betalande vuxen, gäller endast söndag 25 juni.
** Utlåningsklubbor finns i mån av tillgång.