Olskroken. Smaka på det. Ols-KROKEN. Vad är väl mer passande än att det där ligger världens härligaste, mest Göteborska fiskhandlare? På Knippla Fisk möter du Lars, Mikael, Lilian och Gunnar som hälsar dig välkommen och gärna tipsar om goda fiskar eller läckra skaldjur på halstret nästa gång du ska grilla. Vem kan motstå färska räkor, kokta kräftor, smörstekt makrill och en och annan dillkokt färskpotatis? Mums! Knippla Fisk ligger nämligen på självaste Olskrokstorget och var dagens huvudsponsor i golfveckans första tävling: Stora Lundby Goes Mallorca! Du når dem på 031-21 15 12 eller genom att besöka knipplafisk.se!

Tidigare idag (i ösregn!) spelades som sagt veckans första tävling, en lagtävling där fyra personer ska prestera och få så mycket poäng som möjligt. Vädret gjorde väl inte spelet lätt idag kan jag tänka (jag som suttit inomhus framför en dator hela dagen) – men gott om glada miner fanns det oavsett!

Ska man gå efter resultatlistan så vann laget Kälkvägen, tätt följt av Morsan är ankaret och Kalle Fan Club. Oldtimers och 4wendel var inte långt efter.

Imorgon kör vi Gastronomipriset och en liten närmast hål-tävling, där man även kan vinna på rent lotteri (om du skulle spela uselt vill säga). Bara möjligheter alltså!

Här kommer blandad kompott från prispallen och jag TROR att fotograf är Lars Angbo – men jag är inte säker..! Den rätta fotografen får höra av sig för eventuella rättelser i detta inlägg.

Hälsningar, Anna

One Comment

• Jeff skriver:

Åk till Ols-kroken och ni ”on hook” det är ett skådespel att stå däri køn och vänta på sin tur att køpa deras delikatesser ”d køøøtet” man får vara med om är outstanding ….
    Ett skådespel och det är helt grattis mer ”gøteborgskt” får man leta efter….
    En härlig øppning trots lite regn…av vår golfveckan och den blir bara bättre och bättre och bättre…vädretmässigt , och en avslutning av golfvekan med Målarslaget med en efterføljande fest….
    //jeff