Banarkitekt är Frank Penning. Banan med öppen seasidekaraktär genomkorsas av några flacka åsar och mellanliggande vattendrag. Höjdskillnaden mellan högsta och lägsta punkt är 7 meter. Samtliga greener är ca 30 meter djupa i spellinjen. Semiruff mot fairways klipps till 6 meters bredd.

Vit, gul eller röd tofs anger 200, 150 respektive 100 meter till greenmitt. Gul- och svartrandig stolpe vid sidan om fairway står 150 meter från greenmitt. Den markeras med gulsvart korsad cirkel i banguiden.

Mått från tee till föremål eller hinder på banan anges med två mått på vardera sida om en måttpil. Det mindre måttet gäller avståndet från röd tee och det större från gul tee.

Övriga mått gäller avstånd mellan föremål eller hinder ute på banan och anges med pilförsedd måttlinje. Lokala bestämmelser finns anslagna i klubbhuset och på nedanstående länk:

Lokala Regler Stora Lundby Golfklubb 2017 (pdf)

Dra åt höger eller vänster över banguiden för att se bild för varje hål.

Slopekalkylator:

Foto: Peter Wendel, Wendel Golf Academy. Klicka på bilderna för att se större version.