Peter Wendel, allas vår PGA Club Professional sedan 2009 på Stora Lundby GK, hans hustru Maria fick en dotter i slutet på februari månad 2017. Tragiskt nog visade det sig att lilla Julia som hon döptes till var svårt sjuk och avled i början på juni månad endast 3 månader gammal till hela familjens stora sorg.

Peter har, tillsammans med duktiga och engagerade ledare i sin verksamhet på klubben, alltid jobbat intensivt med juniorer och under det senaste året har antalet juniorer i aktiv träning ökat. Även golfkul för de yngsta deltagarna har blivit populärt. Flera juniorer har under 2018 utvecklats positivt och presterat fina resultat i olika tävlingar.

För att hedra lilla Julia instiftade hennes farföräldrar Eva och Bengt Wendel 2017 ett stipendium till årets junior på Stora Lundby GK. I år var det dags för två nya stipendiater att få äran.

2018 års stipendium tilldelas Lina Bäckevall och Oliver Tapper

Lina och Oliver har visat stor ambition och träningsvilja för att utveckla sin golf. De är bra kompisar och goda representanter för klubben. De har haft en bra utveckling under 2018 både i lag och singelspel.

Stipendet på 2000 kr kan t ex användas till att utveckla sin golf eller skapa mer inspiration kring densamma.
 

Lämna ett svar