Peter Wendel, allas vår PGA Club Professional sedan 2009 på Stora Lundby GK, hans hustru Maria fick en dotter i slutet på februari månad 2017. Tragiskt nog visade det sig att lilla Julia som hon döptes till var svårt sjuk och avled i början på juni månad endast 3 månader gammal till hela familjens stora sorg.

Peter har, tillsammans med duktiga och engagerade ledare i sin verksamhet på klubben, alltid jobbat intensivt med juniorer och under det senaste året har antalet juniorer i aktiv träning ökat. Även golfkul för de yngsta deltagarna har blivit populärt. Flera juniorer har under 2017 utvecklats positivt och presterat fina resultat i olika tävlingar.

För att hedra lilla Julia har hennes farföräldrar Eva och Bengt Wendel instiftat ett stipendium till årets junior på Stora Lundby GK.

2017 års stipendium tilldelas Marcus Alenvret och Gustav Bäckevall

Marcus och Gustav har visat stor ambition och målmedvetenhet. De är bra och hjälpsamma kamrater och goda representanter för klubben både på och utanför golfbanan. Båda har dessutom haft en bra utveckling i sitt golfspel under 2017.

Stipendiet på 2000 kronor vardera kan användas till att utveckla sin golf eller skapa mer inspiration kring densamma, och vi ser fram emot att följa Marcus och Gustavs utveckling i framtiden.

One Comment

• Jeff skriver:

Detta var en trevlig läsning mycket fint gjort familjen Wendels.
    Grattis Marcus och Gustav vilken grej…fantastiskt.
    //jeff