Tycker du att det händer för lite på hemsidan? Inte? Då ska du veta att det är på sociala medier vi umgås på riktigt! Där rapporterar vi om nyheter och kramas hej vilt.

Genom att gilla @storalundbygk på Facebook och/eller Instagram så kan du också vara med i gemenskapen lite enklare.

Gå in på Facebook och sök efter @storalundbygk alt gå direkt hit:

Där kan du logga in och trycka på gilla-knappen på vår Facebook-sida, så du inte missar några nyheter. Skapa ett nytt konto om du inte redan har ett befintligt.

För Instagram så laddar du ner appen Instagram i din telefon och skapar ett konto om du inte redan har ett. Därefter trycker du på förstoringsglaset för att söka och skriver storalundbygk. Klicka på vår logga och tryck Följ för att följa oss.

Voila! Nu är du snart en fena på sociala medier. Glöm inte att gilla, dela och kommentera våra inlägg så hjälper du klubben att synas och dra fler medlemmar!

Trevlig helg hälsar, Anna

Ps. Vid vår TV-vägg så hänger räknare där du kan se hur många personer som följer oss just nu. När vi satte upp väggen såg antalet följare ut så här: