Sugen på golf? Lugn, bara lugn! Snart är det dags igen. Speciellt roligt kan det vara att vara med i Plusklubbsutmaningen i år.

Är du Eagle-medlem på Stora Lundby GK så ingår ett PLUS-medlemskap på Lerjedalen, Torslanda och Ale golfklubb. Detta kan du köpa till för bara 300 kr om du har Birdie som medlemskap idag. Då får du spela (mycket) billigare på våra samarbetsklubbar. Utöver 300 kr, så betalar du bara 100 kr/runda i greenfee på vardagar och 200 kr/runda på helger.

Varje år kör samarbetsklubbarna en egen liten tour, där varje deltävling spelas med partner på de olika klubbarna. Reservera redan nu datumen 1-2 juni samt 10-11 augusti för Plusklubbsutmaningen, så återkommer vi med mer information framöver!

Och du, vill du bli PLUS-medlem, om du inte redan är det, så hör du bara av dig till kanslichef@storalundbygk.se eller ringer 0302-44200 så hjälper vi dig!

Lycka till!

#golf #svenskgolf #ggf #sgf #svenskagolfbanor #lerjedalengk #torslandagk #alegk #storalundbygk #plusklubbar #plusklubbsutmaningen #golftävling #partävling #tävla #samarbete #storaglädjen