Nu är det dags att göra klubben vårfin. Vi städar och röjer i klubbhus och på golfbanan och dess kringområden tillsammans. Vi träffas 08:30 för lite kaffe, fika och utdelning av arbetsuppgifter och kl 09:00 sätter röjet igång. Om du har barn, ta med dem! Vår nya ba(r)nchef William kommer att sysselsätta dem med lekar.

Vid 12-snåret är det dags för lunchgrillning med korv och bröd i vår nya eldstad intill träningsområdet.

Anmälan sker på golf.se, precis som vanligt, i golfterminalen i klubbhuset eller till kanslichef@storalundbygk.se om inget av de andra sätter funkar för dig. Välkommen med din anmälan!

Glöm inte att följa oss på sociala medier, facebook och instagram, där det händer mer än på hemsidan:

www.facebook.com/storalundbygk och www.instagram.com/storalundbygk