En av årets höjdpunkter, Golfveckan, har tagit slut. På åtta dagar har vi arrangerat hela 7 st tävlingar med flera olika spelformer. Målet med Golfveckan är just att nå ut till alla, nybörjare som rutinerad, i lag eller singel. Vi hoppas att ni är lika nöjda med veckan som vi som arbetat med alla tävlingar är!

Efter riktlinjer från SGF har vi på en del bitar för tänka om och göra på ett annat sätt. Bl a gjorde vi betalning vid anmälan till ett krav, scorekort fick varje spelare på första tee och priser har till nästan 100% varit presentkort. Allt i linje med att minska trafiken inne i klubbhuset. Jag vill på styrelsen, tävlingskommittén och personalens vägnar tacka alla för visad förståelse och att vi visat hänsyn gentemot varandra!

Eftersom prisutdelningar inte fick hållas efter avslutad tävling har vi sammanställt veckans alla pristagare. Finner du ditt namn på listan finns ett pris att hämta i receptionen. Grattis till er alla! Trots att vi ökade antalet flaggor visade det sig ytterst svårt att göra en HIO på hål 19…lättare var det visst på hål 13 för där gjorde Stefan Mälming en på greensometävlingen, grattis grattis (något kallt och bubbligt väntar på dig vid tillfälle!).

Pristagare Golfveckan 11-18 juli 2020.

Fullständiga resultatlistor hittar du på Min Golf.

Nästa stora tävling är KM 29-30 augusti, anmälan öppnar 27 juli.

One Comment

• Jeff skriver:

Som medlem till denna familjära golfklubb där vill jag vara, verka, umgås, njuta, och golfa i vänners lag.
    Bästa klubben i stan😍👍 tack för en härlig golfvecka ….👏👏
    //jeff