Oldtimers Tisdagsgolf!

Vi spelar varje tisdag med första start 8.30 i  A, B och C klass. Anmälan sker via Min Golf eller i receptionen. Ansvariga för tisdagsgolfen framgår i tävlingskalendern som ni hittar här.

Välkommen till Oldtimers!

Vi är till för damer över 50 år och herrar 55 år och erbjuder medlemmarna ett allsidigt och varierat utbud av motions- och tävlingsspel samt andra arrangemang. Varje år hålls ett vår- och höstmöte där alla är välkomna att göra sin röst hörd.

Information om verksamheten förutom på hemsidan även i seniorpärmen i klubbrummet samt på anslagstavlan.

Ordförande, Lars Åke Svensson Telefon: 0302-436 11, 0703-46 99 92

E-post: lasmassage@telia.com