Golfsverige är en föränderlig plats…

…och nu även Stora Lundby Golfklubb!

Högsäsongen 2021 är över men det innebär inte att vi går in i en lugnare period – tvärtom. Tack vare en bra säsong med mycket greenfeespel och ökat antal medlemmar gör att vi redan nu satsar inför säsongen 2022 som kanske kommer bli den största på länge.

Stora Lundby Golfklubb firar 50-årsjubiléum nästa år och vi är glada att redan nu kunna sprida nyheten att vi anställt en Course Manager. Joakim Sjögren som idag är andreman på Sankt Jörgen Park Golf Club kommer vid årsskiftet ta över ansvaret för banan. Vi är väldigt glada att Joakim kommer till oss men också över att vi har möjligheten att utöka bemanningen på banan och satsa ytterligare på vår huvudsakliga produkt. Den är och kommer alltid vara vår första prioritet.

Fredrik Svedehag som idag ansvarar för banan kommer fortsättningsvis vara anställd hos oss som banarbetare. Fredrik är med all sin specialistkunskap ovärderlig för oss och får nu lägga fokus på specifika områden vilket är helt i linje med den satsning vi vill göra framöver.
Vi hoppas ni medlemmar (befintliga som nya) är lika taggade som oss på framtiden och vi utlovar ett riktigt spännande jubileumsår med en ännu bättre golfanläggning i form av bana och träningsytor.

Stora Lundby Golfklubb 50 år!

One Comment

  • Jeff skriver:

    Vilken härlig läsning detta är, bara att gratulera Styrelsen till att Stora Lundby GK .
    Välkommen och grattis Joakim, du är varmt välkommen.
    Vi ses där ute på lundbys domäner…
    Jeff

Lämna ett svar