Under golfsäsongen 2016 och 2017 har golfklubben drivit krogen i egen regi. Vår målsättning har alltid varit att vi vill att krogen drivs av extern krögare och vi är nu glada och nöjda över att avtal tecknats med Susanne Ektjärn och Tony Nilsson och deras nystartade bolag Plaza 19 AB. Susanne har under detta året varit anställd av klubben som ansvarig och kock på krogen.

Övertagandet av krogen är från och med den 1 september 2017.
För de personer som har köpt kaffekort, lunchbiljetter, har innestående pengar på personligt konto i krogen, sker inga förändringar utan detta kommer att fungera som tidigare.

– Vi ser mycket fram emot denna utmaning att erbjuda en matsedel med passande maträtter av hög kvalitet och god service, till alla golfare och övriga gäster på krogen, säger Susanne och Tony.

– Krogen kommer att vara öppen även när golfsäsongen är slut och lunch kommer att erbjudas måndag – fredag. Vi kommer att erbjuda catering, fester för olika tillfällen och även att skapa aktiviteter såsom oktoberfest, night light golf, darttävlingar och ett traditionellt julbord med allt därtill, fortsätter Susanne.

Vi önskar Susanne och Tony med personal lycka till och ser fram emot ett gott samarbete med bra försäljning och utveckling.

Styrelsen,
Stora Lundby Golfklubb