Stora Lundby GK ligger i Gråbo, Lerums kommun, utmed väg 190 och är en liten och familjär klubb med knappt 1000 medlemmar. Klubben har endast 2 stycken helårsanställda, banchef och kanslichef, samt ca 10 säsongsanställda som kommer in under sommarhalvåret på banan såväl som i reception och restaurang.

På grund av föräldraledighet söker vi nu dig som vill arbeta hos oss som kanslist. Detta är en bred tjänst som omfattar både rent administrativa arbetsuppgifter som leverantörsfakturor, fakturering av våra medlemskap, dagsrapporter från både reception och restaurang men även en del där man möter och servar våra medlemmar och gäster, både i det mänskliga mötet eller per mail och telefon. En del av arbetet sker i samarbete med våra aktiva kommittéer i planering och genomförande av våra olika aktiviteter, som t ex tävlingar. Kanslisten ansvarar även för driften av vår reception samt schemaläggning av dess personal. Du som söker den här tjänsten bör vara flexibel eftersom den rymmer mycket som inte kan specificeras i en befattningsbeskrivning.

Viktiga kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med eget ansvar är ett krav. Det är starkt meriterande att ha kunskap i GIT – golfens egna IT-system. God datorvana och kunskap i Google Suite (Google Docs, Numbers etc) är också önskvärt. Om du har förståelse för eller helhetsbild av hur det är att driva en verksamhet, speciellt företagsekonomi, är detta meriterande. Kunskap kring wordpress, mailchimp och sociala medier är ett plus eftersom vi kommunicerar mycket med våra medlemmar i dessa medier.

Personliga egenskaper
Du bör ha diplomatiska och serviceinriktade egenskaper och du trivs med ordning och reda. Du är bra på att kommunicera samtidigt som du är mycket självständig. Du vill vara spindeln i nätet och hålla i trådarna.

Tjänsten är ett vikariat på 100% t.o.m 31 mars 2020, med möjlighet till förlängning.

Vi arbetar med rekryteringen löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum. Därför vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt. Mer information om klubben hittar du på www.storalundbygk.se

Välkommen med din ansökan senast 15 juni eller frågor om tjänsten till kanslichef@storalundbygk.se
Det går också bra att ringa till vår ordförande Peter Jobark på 0732-30 22 15.

Förmåner:
Förutom en fast månadslön så ingår också fritt spel på Stora Lundby Golfklubb, både på stora banan såväl som korthålsbanan.

Ps. Inte bara superkvinnor kan söka denna tjänst. Vi ser gärna även manliga sökanden, bilden till trots.

#ledigajobb #jobb #kanslist #kansli #administration #golf #svenskgolf #gaf #storalundbygk