Sedan två år tillbaka har klubben drivit restaurangen i egen regi. Christina och Bosse har gjort ett enormt arbete, helt ideellt. Det går inte med ord beskriva vad deras insats betytt för vår golfklubb men jag är beredd att säga att det finns inget liknande i golfsverige!

Pia, vår anställda kock tillsammans med Hanna som tillkommit till arbetsstyrkan i år har med Christina och Bosse lockat lunchgäster från många håll, golfare som icke! Maten har alltid varit uppskattad, den hembakta kakan till kaffet har blivit lite av ett signum. Vi på klubben är tacksamma för möjligheten och erfarenheten att driva restaurang i egen regi. Ibland har det känts som en tung duff från ruffen men alltsom oftast en solid järn 7 från fairway och anledningen är våra lunchgäster som hela tiden visat uppskattning!

Helt enligt plan stänger vi nu, den 16 oktober, dörrarna till restaurangen för denna gång. Fram tills dess hoppas vi att ni besöker oss flitigt och att alla ni som har kundkonto använder era pengar för att undvika att dem förfaller.

Nya krögare sökes

Med det sagt blickar vi redan framåt! Stora Lundby GK söker nu en ny krögare inför nästa golfsäsong. Vet du någon, eller har du någon idé till krögare tas tips tacksamt emot. Mejla till kanslichef@storalundbygk.se.

 

Med vänlig hälsning,

Rebecca för Styrelsen Stora Lundby GK

 

 

Lämna ett svar