Alla vägar bär till Stora Lundby Golfklubb!

Nåja, nästan. Här finns i alla fall några alternativ:

Från Göteborg väg 45 mot Karlstad:
Tag av före Hjällbo till väg 190 mot Gråbo. Passera Lerjedalens GK (vänster sida) och fortsätt ca 10 min till Stannum. Stora Lundby Golfklubb ligger på vänster sida.

Från E20:
Avfart Kastenhofsmotet, följ skyltning Stenkullen-Gråbo. I Gråbo tag vänster i rondell efter Gulf och fortsätt mot Göteborg 1 km. Golfbanan ligger skyltad på höger sida, avfarten är skymd av träd och buskar.

För dig som använder GPS i bilen är koordinaterna följande:
Lat: N 57º 50 6.51′
Long: E 12º 15 29.46′

För dig som vill åka buss:
Glöm det! 😉

Stora Lundby Golfklubb
Valters Väg 2
443 70 Gråbo
info@storalundbygk.se

För våra rullande gäster!

Vad sägs om att kliva ur din husbil eller husvagn och landa mitt i övningsområdet med drivingrange, puttinggreen och korthålsbana på en pitch’s avstånd?

Det är möjligt för bara:

100 kr / natt100 kr / natt

Kontakta receptionen för att boka!

Epost: info@storalundbygk.se

Söker du boende nära golfbanan?

Det är ju inte alltid man har med sig en husvagn eller husbil, eller hur? Då kan vi rekommendera Lerums Turisthemsida som listar de närmaste hotell- och boendemöjligheterna för dig som vill spela golf på Stora Lundby Golfklubb.

Här hittar du en mängd olika boendeförslag.