Välkommen till Stora Lundby GK!

Vi hoppas få några trevliga dagar tillsammans med er. När du kommer till vår klubb så gör du följande:

• Gå in i huvudingången så ligger reception och shop direkt till höger.
  • Anmäl din ankomst direkt så att vi kan pricka av din medverkan i tävlingen.
  • Vid ankomstanmälan kvitterar du ut ditt deltagarbrev. I detta brev finns allt du behöver veta om tävlingen.

Vid frågor om tävlingen som du inte får svar på här, kontakta Lars Angbo – tävlingskommitténs ordförande:

E-post: larserik.angbo@bredband.net

Så här anmäler du dig!

Anmälan sker via mingolf på golf.se. Sista anmälningsdag och tid är:

10 juni 2019 kl 12:00

Lottning kommer att ske den 10 juni 2019 kl 14:00. Därefter lägger vi ut första tävlingsdagens starttider på anmälningssidan på golf.se, senast 17:00.

Start sker från två tees; tee 1 och tee 10. Starter finns vid både 1:an och 10:an. Startern har ditt scorekort båda dagarna. Av våra starters kommer du att få telefonnnummer till våra domare. Någon av spelarna i bollen bör ha en mobiltelefon tillgänglig ifall ni behöver hjälp av domare.

Då ronden är färdigspelad tar du med dig dina medspelare till vårt sekretariat, som finns inne vid receptionen i klubbhuset. Där möter du personal för redovisning av ditt scorekort, allt för att vi ska få fram ett så snabbt resultat som möjligt för prisutdelning.

Efteranmälan och avanmälan

Om du ska efteranmäla eller avanmäla dig gör du detta till ansvarig för sekretariatet: Lars Angbo, tfn 0703-65 23 43.

Lycka till med ditt spel!

Alla vägar bär till Stora Lundby Golfklubb!

Nåja, nästan. Här finns i alla fall några alternativ:

Från Göteborg väg 45 mot Karlstad:
Tag av före Hjällbo till väg 190 mot Gråbo. Passera Lerjedalens GK (vänster sida) och fortsätt ca 10 min till Stannum. Stora Lundby Golfklubb ligger på vänster sida.

Från E20:
Avfart Kastenhofsmotet, följ skyltning Stenkullen-Gråbo. I Gråbo tag vänster i rondell efter Gulf och fortsätt mot Göteborg 1 km. Golfbanan ligger skyltad på höger sida, avfarten är skymd av träd och buskar.

Från E6:
Kör över Angeredsbron och följ skyltar mot Gråbo.

För dig som använder GPS i bilen är koordinaterna följande:
Lat: N 57º 50 6.51′
Long: E 12º 15 29.46′

alt knappa in Stora Lundby Golfklubb, Valters Väg 2, 443 70 Gråbo.

För dig som vill åka buss:
Glöm det! 😉

Stora Lundby Golfklubb
Valters Väg 2
443 70 Gråbo
info@storalundbygk.se

För våra rullande gäster!

Vi kommer att se till att det finns platser med el för er som kommer med husvagn/husbil.

Pris/dygn under H60-touren:

150 kr / natt150 kr / natt

Kontakta Lars Angbo för att boka!

Epost: larserik.angbo@bredband.net

Söker du boende nära golfbanan?

Det är ju inte alltid man har med sig en husvagn eller husbil, eller hur? Då kan vi rekommendera Lerums Turisthemsida som listar de närmaste hotell- och boendemöjligheterna för dig som vill spela golf på Stora Lundby Golfklubb.

Här hittar du en mängd olika boendeförslag i Lerums kommun, bland annat Öijared på bilden intill.

Utöver det som finns att finna på länken ovan finns också:

Scandic Backadal – närmsta Scandic – ligger utmed E6 mot Kungälv, ca 30 min från golfbanan.

Vår driving range

I receptionen kan du köpa ett rangekort med 10 drag för bara 100 kronor. Om kortet tar slut, trots 250 bollar, så kan du gå in i vår shop och ladda ytterligare 10 drag utan extra kostnad. Du lämnar tillbaka kortet när du redovisar din sista rond i sekretariatet.

Glöm inte att finslipa!

Vårt övningsområde innehåller förutom ett stort grönområde även en stor övningsbunker samt en övningsgreen med olika flaggor perfekt för din putt-, chip- och pitchträning. Utanför restaurangen finns även en stor puttninggreen som håller samma stimp som på banan.

Hungrig? Inga problem.

Vår restaurang kommer vara öppen på ett sådant sätt att vi erbjuder servering till spelarna under tävlingen, från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll.

Vi har även en trevlig golfkiosk mittemellan 1:a och 10:e tee, med kaffe, mackor, frukt, snacks och annat tilltugg.