Idag ska jag bara uttrycka mig i trevliga ordalag. Det jag postade igår fick både ris och ros. Allt från glada tillrop till rena utskällningar. I det här jobbet får man verkligen veta att man lever. En vanlig missuppfattning är att avgiftshöjningen gäller alla som fått mailet. Så är det naturligtvis inte.

ALLA medlemmar har fått mailet. Dels för att vi inte kan särskilja vilka i denna maillista som redan har betalt och dels för att göra alla våra trogna medlemmar medvetna om att styrelsen gör allt vi kan, verkligen allt, för att få klubben att överleva, växa och utvecklas.

Vi, dvs alla vi medlemmar, är väldigt tacksamma för alla medlemmar som redan har betalt sin avgift. Utan oss skulle det här inte fungera.

Om jag bara fick be om en sak, en enda sak, så vore det att ni slutade se oss som jobbar som ”vi” och ”ni”. Vi är alla likadana. Vi gillar golf. Vi är alla medlemmar. Du har lika mycket rösträtt som jag. Vi sitter ihop i en förening som heter Stora Lundby Golfklubb. Vare sig du vill eller inte. Vill du engagera dig så är du väldigt välkommen. Vi behöver bli fler ideella i klubben.

Hur som helst:
Har du betalt via faktura eller autogiro, så är allt precis som vanligt. Vi kommer inte att göra någon avgiftsförändring. Om du däremot INTE har betalt din medlemsavgift för i år är vi tacksamma om du hör av dig och meddelar din tänkta plan – precis som många redan gjort idag.

Sommaren startar på lördag kl 08.00

Japp! På lördag öppnar vi sommargreenerna på Stora Lundby Golfklubb. I år öppnar vi lite extra tidigt på grund av era önskemål, så ha tålamod om det är lite vårkänsla även på greenerna.

Vårkänslan gör också att vi sänker greenfee med 100 kr till 300 kr på vardagar och 400 kr på helger, tills dess att greenerna är enligt den standard vi vill ha dem. Greenfee-kontroller kommer att utföras regelbundet under hela 2019 med start i helgen.

Receptionen är dock ännu ej öppen, vi kikar just nu på när vi har ekonomisk möjlighet att öppna denna. Tillsvidare bokar du starttid på golf.se och kan anmäla ankomst och få digitalt scorecort i appen OnTag om du har denna i din smartphone.

En ny golfterminal har anlänt till klubbhuset – där man både ska kunna boka tid, anmäla ankomst, skriva ut scorekort, betala sin greenfee med swish, faktura eller kort och anmäla sig till tävlingar. Den ska installeras under fredagen, så jag hoppas att denna är redo (man vet ju aldrig med teknik) tills du ska spela. Under tiden ber vi om förståelse!

Nu: Skynda dig in på golf.se för att boka starttid innan någon annan gör det!

Må gott i solen hälsar,

Glöm inte att följa oss på sociala medier, facebook och instagram, där det händer mer än på hemsidan:

www.facebook.com/storalundbygk och www.instagram.com/storalundbygk