30 juni ägde tävlingen Onsjö Cutter & Buck JMI rum på Onsjö GK och vi hade en junior på plats vid namn Gustav Bäckevall för att representera Stora Lundby GK.

29/6,  inspelsrunda som skapade många frågor hur man bäst skulle bemästra banan ifrån vit tee. Banan såg otrevligt trång ut ifrån vit tee på många hål. Aldrig har en banguide lästs så flitigt.

30/6, Teetime: 09.08,  efter aningen för defensivt spel & lite felstuds så blev första rundan på 76 slag (+4) och det kändes som att det fanns mycket mer att ge. Dags att släppa handbromsen!

2:a rundan, Teetime 14.08 , och nu en stark start med -3 efter 6 spelade hål och totalt 7 birdies för rundan. Efter ett perfekt utslag på det sjunde hålet och ett inspel som letade sig mot flaggan så spann bollen olyckligt tillbaka i vattenhindret och en dubbelbogey var ett faktum.

Totalscore för runda 2 blev 71 slag (-1) och sammanlagt 147 slag för tävlingen. En placering som ledde till ett rejält skutt i rankinglistan!

Redan nu 10 Juli är det dags igen på tävlingen Slaget om Göteborg som äger rum på Lysegården GK.

 

2 Comments

 • Jeff skriver:

  Gustav Bäckevall grymt att få följa dig och alla våra juniorer på era tävlingar ..
  Bra skrivit Gustav , en uppmaning till er alla fortsätt med detta, så kul att läsa era egna upplevelser ”out there” keep up the work ..👏
  // jeff

 • Bengt Wendel skriver:

  Grattis Gustav till en mycket fin prestation och lycka till framöver 👍💪👏🏌🏿‍♂️

  Bengt Wendel

Lämna ett svar