Svettigt var bara förnamnet. Dagen bjöd på vackert väder, till skillnad från fredagens ösregn. Deltagandet på årets Får Jag Lov-tävling var dock lite fjuttigt, med bara 18 tävlande lag, men vi gjorde så gott vi kunde för att hålla humöret på topp (fråga Börge som gick i samma boll)!

Apropå Banchefen Börge, så kunde han inte hålla sig från att rätta till röd tee på hål 9, trots att han var ledig. Detta efter ”någons” vänliga påpekande att det skulle vara trevligare och lättare att slå om tee inte låg placerad i en swimmingpool. Börge är ju en redig karl, så han rättade till det där med en gång EFTER sista tävlingsbollen passerat 9:an. Rätt ska vara rätt.

Vann gjorde laget Behmer / Noreen med ett resultat på 66,8. På en hedrande andra plats hittar vi laget Rundlöf / Johansson på 69 slag och på tredje plats laget Nilsson / Behmer-Noreen. Alla fick trevliga ostbrickor från Lilla Ostbutiken i Lerum!

(Vi gissar att familjen Behmer-Noreen bjuder på ost-fest nästa vecka.)

Grattis till alla pristagare och till alla andra som deltog!