En gemenskap kan liknas vid ett fartyg; alla bör vara redo att ta tag i rodret.

– Henrik Ibsen 1828-1906

819 medlemmar, 3751 greenfeegäster och 103 tävlingar är bara tre tal som sammanfattar vår klubb. För att dra runt klubben har 41 ideella hjältar ställt upp i år. Styrelsen vill tacka alla som under året hjälpt klubben och bjuder därför in till funktionärsgolfen den 7 oktober. Spelformen är scramble med lottade tre- eller fyramannalag.

Lördagen den 7 oktober startar vi med kaffe och fralla vid 9-tiden och kl 10 slår första laget ut. I samband med prisutdelningen bjuder vi på enklare lunch.

Är du en av alla som hjälpt klubben via insatsstyrkan, jobbat som tävlingsfunktionär, är aktiv i någon av våra kommittéer eller på annat sätt varit delaktig så hoppas vi att du anmäler dig! Anmälan sker som vanligt via golf.se eller till receptionen.

Stort och fint prisbord utlovas!

Är du ingen ideell hjälte än? Hör av dig!

Ps. Vill du ha fler roliga siffror om klubben och veta vilka som arbetar för oss? Kolla här.