Det är dags att betala årsavgifterna – på Min Golf

Kansliet har tittat på möjligheten att erbjuda betalning av årsavgiften i två delar men då administrationen blir betydligt mer omfattad har kansli och styrelse istället bestämt att förlänga sista betalningsdatumet till den 28 februari. Det ger alla ytterligare en månad mot det vanliga förfallodatumet vi haft tidigare år. Vi vill ge alla som behöver detta denna möjligheten då vi vet att det är ett ansträngt läge vi befinner oss i.

MoreGolf-kortet
Tecknar du ett MoreGolf-kort får du fler valmöjligheter för din betalning!

  • Du kan välja att delbetala på 6 eller 12 månader helt utan ränta mot en delbetalningsavgift på endast 29 kr per månad
  • Kortet kostar 0 kr hela första året
  • Det tillkommer dessutom flera andra bra förmåner med kortet, allt kan du läsa HÄR.

Friskvårdsbidrag (även Epassi)
Du kan också använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. Den del av årsavgiften som kallas för spelavgift är avdragsgill och i våra medlemskap är den summan mellan 595-6895 kr beroende på vilket medlemskap du tecknar. Nytt för i år är att vi nu är anslutna till Epassi.

Vill du ha hjälp, hör av dig till oss på info@storalundbygk.se så hjälper vi dig!

 

Har du möjlighet att betala in redan i januari månad, eller tidigare, är golfklubben väldigt tacksamma för varje medlem som gör det. Som ett litet tack är alla som har betalat hela årsavgiften per 31 januari med i en utlottning där vinsten är ett Albatrossmedlemskap för säsongen 2024!

Årsavgifterna för 2023 godkändes av närvarande medlemmar på Höstmötet och vill du titta mera på våra olika medlemskapsformer hittar du dem HÄR. Nytt får i år är att vi tagit fram ett Familjemedlemskap och ett annat vi valt att kalla för Småbarnsförälder.

Likt de senaste åren hänvisar vi all betalning av årsavgifterna på Min Golf. I ett tidigare nyhetsinlägg hittar du en kort video som visar hur du går tillväga.

 

Är du Eagle- eller Albatrossmedlem och ett sk Plusmedlemskap ingår, se hit!
Nytt för årets tilldelning av avgifter är att den del i medlemskapet som är avgiften Plusmedlem är lyft ur spelavgiften (Eagle eller Albatross) för att förenkla administrationen. Den totala summan på medlemskapet är densamma!

Exempel Eagle: Medlemsavgift 1500 kr, Eagle (splavgift) 5895 kr, Plusmedlemsavgift 300 kr, städavgift 300 kr totalt 7995 kr. Tidigare låg alltså Eagle- och Plusmedlemsavgiften ihopbakad 6195 kr.

Lämna ett svar