Solen skiner och många lockas att ta fram bagen med klubborna för att spela, kanske bland de sista tillfällena, på ordinarie greener. Banan är fortsatt blöt efter förra veckans stora mängder nederbörd. Trots det är banan just nu väldigt vacker när den kantas av vackra dungar med löv i skiftande färger och temperaturen är förhållandevis lagom frisk!

Höstgreenfee gäller tillsvidare och vi har reducerat greenfeen just p.g.a. att banan inte håller högsäsongsskick. Priset för just Dig med rabatt eller liknande finns i entrén på anslagstavlan vid golfterminalen och längre ner i detta inlägg. Rabatter gäller alltid på ordinarie greenfee (450 kr vardag/550 kr helg).
Det finns möjlighet att hyra golfbil, ring eller mejla oss för att boka. För alla som kör golfbil på banan är det av yttersta vikt att ta sig varsamt fram och helst köra i utkanten/semiruff för att orsaka minst skada.

Vi önskar dig en härlig rond och hoppas att du liksom vi är försiktiga med banan!

Greenfeepriser 18 hål
(Ordinarie 450 kr vardag/ 550 kr helg)
Höstgreenfee 325 kr/ 425 kr
Plusmedlem 100 kr/ 200 kr