Känns det så när klockan ringer och det är dags att gå till jobbet? Då har vi det perfekta miljöombytet för dig!

Linda, vår klippa i receptionen, ska börja studera i höst och därför behöver vi någon som kan ta över efter henne från och med September månad. Nu har du chansen att leva golf, socialisera, räkna dagskassor och sköta super-duper-svåra apparater 3-4 dagar i veckan. Även om visst helgarbete förekommer så lovar vi att du kommer att träffa många glada själar som förgyller din dag! Och tänk bara fröjden att få printa ut ett scorekort och önska spelaren lycka till med ronden:

”Se upp för vattnet på 1:an, håll lite vänster så startar du golfrundan på bästa sätt!”

Vi söker någon som vill bli timanställd resten av säsongen, dock längst t.o.m November 2017. Ditt intresse av golf är uppenbart och kunskaper i GIT är meriterande om än inte ett krav. Däremot behöver du vara en trevlig prick som är social, självgående och kundserviceminded ut i fingerspetsarna. I ditt arbete bakom receptionsdisken stöter du på såväl medlemmar som gäster och aktuella, som eventuellt nya, sponsorer. Alla behöver bemötas på samma, trevliga sätt.

Är det här du?
Ring vår kanslichef Jenny Källberg på 0302-442 03 eller maila marknad@storalundbygk.se för mer information.

Ps. Du behöver ju inte redan ha ett annat jobb för att kunna söka hos oss. Det kanske bara är en fördel om du t ex studerar på halvtid samtidigt? Eller så är du en glad pensionär som vill hoppa in tillfälligt i arbetslivet igen. Hör av dig!

 

 

Lämna ett svar